Email: info@candykft.hu
Weboldal alcíme
Itt a lehetőség, hogy prémium gluténmentes termékeket árulj a boltodban vagy használj a pékségedben. Kihagynád ezt a lehetőséget?
Töltsd ki a lenti űrlapot és máris megkapod ajánlatunkat!
Görgess lejjebb és nézd meg milyen előnyöket kínálunk Neked!

Ha NEM, akkor nincs más dolgod csak kitölteni a jelentkezési lapot és máris küldjük Neked személyreszabott ajánlatunkat.

Az űrlapot sikeresen elküldted!

MIT TUDUNK KÍNÁLNI NEKED?

1. KEDVEZŐ ÁRAK
Ahhoz, hogy felpörgessük az eladásokat megfelelő piacképes árakat kapsz! Garantáltan verhetetlen áraid lesznek a környéken, prémium minőségű termékekkel.

2. PIACI IGÉNYEKRE GYORS REAGÁLÁS
Látta az egyik vásárlód, hogy milyen új termékünk jelent meg? Ugye Te sem mondanád azt neki szívesen, hogy jöjjön vissza jövőhéten? Leadod nekünk a rendelést még aznap délelőtt 10 óráig és másnap már ott is van.

3. MARKETING
Segítünk a boltod reklámozásában is! Amennyiben rendelsz, kapsz tőlünk egy INGYEN hirdetést a Facebookon, amelyet mi állunk és célzottan a vásárlóink látják majd. 

4. MENŐK A TERMÉKEINK
Ott vagyunk egy 70,000 főt számláló gluténmentes élettel foglalkozó csoportban, ahol termékeinket folyamatosan reklámozzuk. Hidd el keresni fogják őket!


 Nem vagy még biztos benne, hogy tőlünk rendelnél?


Semmi gond! 

Csak írj egy e-mailt nekünk az info@candykft.hu -ra , add meg a boltod címét és küldünk Neked egy ingyenes kóstoló csomagot, hogy meggyőződhess Te magad is termékeinkről.
Ez nem jár semmilyen kötelezettséggel.

Tőlünk Neked!

Ha pedig az ingyenes katalógusunkat szeretnéd megkapni, akkor nincs más dolgod mint letölteni!


RÓLUNK MONDTÁK