Candy Store Kft. 
Weboldal alcíme
Információ
Lorem ipsum

RÓLAM


Hadd mutatkozzam be, Lovas Balázsnak hívnak.

A Candy Store Kereskedelmi Kft. 2010-ben kezdte működését. A cég fő tevékenysége, gluténmentes termékek importja és nagykereskedelme. Az import mellett ma már hazai gyártók termékeit is forgalmazom. Magyar és külföldi beszállítóim folyamatosan bővülnek, így már nyolc ország  gyártójával állok szoros kapcsolatban. Legfőbb célom a prémiumkategóriás, gluténmentes élelmiszerek elosztása az ország minden pontjára.

"Candy Store egy személyben"

A Candy Store Kft 2010-ben alakult meg, vagyis alapítottam meg. Kezdetben normál élelmiszerek(édességek) forgalmazása volt a fő tevékenység később ez teljesen hátraszorult és a gluténmentes termékek elosztása lett a fő cél. 
Az Egyesült Királyság-ból importált Barkat termékekkel kezdődött el egy komoly folyamat. Elindult a külföldi kapcsolatok építése ami a sok munka eredményeképpen sikert-sikerre halmozott. Ma már több mint 10 külföldi cég szavazott bizalmat nekem.

2007-ben kezdtem üzletkötőként Magyarország legnagyobb gluténmentes termékeket importáló cégénél. Mivel a főnökség nem fogadott el tippeket tőlem, saját tőkémmet kellett kockáztatnom, sikerült! "Önálló" lettem.  Átszerveztem a logisztikát és a kapcsolattartás minőségét is, mert óriási hibákat találtam. Akkoriban szinte csak elégedetlen vásárlónk volt, pedig 40 ember csinált évente 450 milliós forgalmat.Ma már 95%-ban elégedett vásárlóim vannak és egyedül generálok 50 millió forintos bevételt. Külföldi kapcsolataim szilárdak és megbízhatóak. Korrekt partnerekre találtam bennük.

​Magyarországi partnereimmel (vásárlóimmal) szoros kapcsolatot ápolok. Mindenkit személyesen ismerek és azt gondolom, hogy ez az egésznek az alapja. Számos lisztérzékeny embert személyesen is ismerek, közvetlen közelről ismerem az igényeiket.

Európai beszállítóink:

  • Barkat-Egyesült Királyság
  • LoveMore-Egyesült Királyság
  • Doves Farm-Egyesült Királyság
  • Planit Products-Egyesült Királyság
  • DeBron-Hollandia
  • Amki Sesame Snaps-Lengyelország
  • Castus products-Dánia
  • Crik Crok International-Olaszország 
  • Nick's - LUB Foods- Svédország

Kapcsolat


Candy Store Kft.
5400, Mezőtúr Bajcsy-Zsilinkszy u. 14.

Telefonszámunk: 06 20/481-6545
E-mail: info@candykft.hu