Candy Store Kft. 
Weboldal alcíme
MAGYARORSZÁG
A gluténmentes termékek forgalmazója

"A Swedish mission to improve the world of snacks"

Hagyd az üres szénhidrátokat és egyél olyat, amit a tested és a vércukorszinted is szeretni fog. Sokan hibásan azt gondolják, hogy az egészséges életmódhoz nem tartoznak hozzá az édességek. A Nick’s hisz abban, hogy egy termék lehet egyszerre isteni finom és egészséges is. Együtt, a kiváló élelmiszermérnökeinkkel karöltve, kifejlesztettük azt az édességet ami megfelelő számodra!


1. A finom íz mindig az első
​2. Soha nem adunk cukrot semmihez
3. Az összes termékünk búza-, glutén-és pálmaolajmentes
4. Soha nem használunk mesterséges édesítőszereket


CSAK TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐKET!

A finomított cukor és a mesterséges édesítők helyett mi csak természetes összetevőket használunk, mint a kukorica édes rostjai, nyírfacukor (xilit), eritrit és a stevia. Termékeink tele vannak rostokkal, ásványi anyagokkal, antioxidánsokkal és egészséges zsírokkal, amelyeket a kókuszból és a mogyorófélékből nyerünk. Megtaláltuk az utat a finom ízekhez és azok folyamatos fejlesztéséhez!

A SIKERÜNK TITKA:  AZ ÉDESÍTŐSZERMIX

Dél-Amerikában már évszázadok óta használják üdítők édesítésére. 300-szor édesebb mint a hagyományos cukor ugyanakkora koncentrációban. Majdnem minden termékünkben jelen van a stevia, mert finom édes ízt ad és minimális hatással van a vércukorszintedre. 

A xilitet előállítják a nyírfanedvből vagy a kukoricából. A cukor természetes forrású helyettesítőjeként is használják, 1:1 arányban. Nincs hatással a vércukorszintre és az inzulintermelésre. A másik nagy előnye, hogy 40%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz. Win-win!

Az édes rost egy sokoldalúan felhasználható alapanyag, amely tudja helyettesíteni a cukrot, zsírt és a kalóriákat. Térkitöltő és stabilizáló szerepük van a termékeinkben, fenntartják az ideális nedvessséget. A polidextróz (a rostok másnéven) pedig tovább ad teltségérzést és nem hat a vércukorszintedre.

 Az eritritnek nincs kalóriatartalma és nem hat a vércukorszintre sem. Gyakorlatilag ez egy kalóriacsökkentett szénhidrát, amely egy sokoldalú poliol csoport tagja. Biztosítja a cukor ízét és textúráját, feleannyi kalóriával. 

Az inzulin egy fontos hormon, ami segít abban, hogy a cukor energiává alakuljon a véráramban. De a cukor csak ennyit ad, energiát. De mire lenne nekünk nagyobb szükségünk? Arra, hogy ezt az energiát csak egészséges ételekből nyerjük, ne finomított cukorból.

Szerinted szükségünk van rá?

​​A finomított cukorból származó kalória a legrosszabb kalória amit ehetsz. Amikor megkezded a cukor emésztését, a bélben található enzimek glükózzá bontják. Ez a glükóz a véráramba kerülve bejut az izmok és a belső szervek szöveti sejtjeibe és energiává alakul. A pajzsmirigy béta sejtjei pedig folyamatosan ellenőrzik ezt glükóz mennyiséget és ennek megfelelően állítanak elő inzulint a szabályzására. Ami azt jelenti, hogy ha több cukrot fogyasztasz, mint amire a testednek szüksége van abban a pillanatban, a felesleg el fog raktározódni, hogy a vércukorszinted állandó legyen. Ha a tested kevesebb inzulint termel vagy egyaltalán nem állít elő, vagy már sejtjeid ellenállóak az inzulinnal szemben, akkor jelentkezik a cukorbetegség. Emiatt tud a vércukorszinted megemelkedni akár életveszélyesen is.

Szerintünk egyértelmű, hogy a nassolnivalóknak nemcsak finomnak kell lenniük, hanem egészségesnek is. Megvalósíthatónak hangzik, igaz? 

1. MIK AZOK A MESTERSÉGES ÉDESÍTŐK ÉS MI MIÉRT NEM HASZNÁLJUK ŐKET?

A mesterséges édesítők kemikáliák, amelyek hozzáadva az ételhez vagy az itahoz édes ízt kölcsönöz neki. Szerinted ezek megfelelőek neked? Számtalan tanulmány és kísérlet bizonyította már be, hogy a mesterséges édesítőszereknek talán nagyobb szerepük van a súly gyarapodásban mint a súlyvesztésben. Okozhatnak az elhízáson kívül még kettes típusú diabéteszt és szívproblémákat. A mesterséges édesítőszerek nem csillapítják az agy édesség utáni vágyát, amely arra ösztönöz, hogy még egy kalóriadús nassolnivalót vegyünk magunkhoz. Példa a mesterséges édesítőszerekre: aszpartám, aceszulfám-kálium, szukralóz. Mi soha nem használunk semmilyen mesterségeset, mert a természetes forrásból származó édesítőszerek sokkal jobbak!

2. MIÉRT NEM HASZNÁLTOK SOHA BÚZÁT VAGY GLUTÉNT?

Minden NICK’S termék teljesen búza- és gluténmentes. Nem azért, mert most ez a trendi, hanem mert a glutén cukorrá alakul az emésztése során. A glutén egy fehéjre, amely megtalálható a búzában és más gabonákban. A búzaszemek hosszúláncú glükózokból állnak, amelyek egyszerű cukorrá bomlanak a szerveztünkben.  A glutén pedig gyulladásokat képes okozni,amely az egész testedre kihatással lehet. Ezért sem használjuk őket. 

3. FOGYASZTHATOM A TERMÉKEITEKET, HA DIABÉTESZES VAGYOK?


​Igen, teljes mértékben. Sőt mi több, ezek a termékek tökéletesek számodra. Mindegyiket élvezheted anélkül, hogy a vércukorszintedre hatással lennének. Soha nem adunk cukrot, búzát vagy glutént a termékeinkhez, ezáltal stabil maradhat a vércukorszinted. Fontos, hogy minden szervezet másképp reagál ugyanakkora vércukorszintnél, ezért a megfelelő szint mindenkinél más lehet.  A márkánk alapítója Nicklas „Nick’” is kezdődő diabéteszben szenved. A diagnózis megállapításakor döntött úgy, hogy forradalmat indít el az élelmiszeriparban a cukor mellőzésével! Szóval így kezdődött az egész…

Termékeinket ajánjluk sportolóknak is, a Sport-Crunch vonalunk ostyába zárva kínál kiemelkedően magas fehérjetartalmú, 30%-os protein szeleteket 5-féle ízben: csokoládé, vanília, mogyoró, narancs és édesgyökér. (Az édesgyökér hagyományosan a svédek kedvence, íze kellemesen édes, nem ánizsos,mint ahogy azt a legtöbben gondolják!)​

Protein n' vonal pedig tömörebb állaggal és nagyobb kiszerelésben (50g) kapható. Fehérjetartalma 20%-os, amely kollegén peptidekkel is kiegészül. A kollagén jótékony hatással van a narancsbőrre (erősíti a meglazult kötőszöveteket), a bőrre, hajra és az ízületekre. Jelenlegi ízeink: karamella, mogyoró, nugátkrém és brownie. 

A viszonteladói listánkban külön jelöltük a jégkrémet is forgalmazó partnereinket!


Jelenleg 4 ízben kaphatóak:

- régimódi vanília
- csokoládé
- karamella csoki szósszal
​- laktózmentes csokis keksz​

2019. májusától már kereskedelmi forgalomba kerültek a Nick's igazi svéd recept alapján készült, szuper krémes jégkrémei! 

Mi található az édesítőszer-mixetekben, a Use like sugarban? 
Kombináltuk a legjobb természetes édesítőszereket, hogy gazdag ízvilágű és édes legyen hozzáadott cukor nélkül.
Nézzük pontosan mi is van benne:
- Édes rostok
- Stevia kivonat (szteviol-glikozid)
- Nyírfacukor (xilit)
- Eritrit

Rost szirupok  - extra rost bevitel a jó emésztésért és a lassabb felszívódásért és édesítőhatás egyszerre. Rosttartalma 53 g/100 g termékben, amely egyedülálló termékke teszi az édesítők piacán. Sima és méz ízű kivitelben kaphatóak, használatuk akár a cukoré: süthetsz vele, főzhetsz vele, mehet a reggeli kávédba vagy teádba.

Stevia cseppek: egyedülálló termékként megjelentek a stevia-cseppek is kínálatunkban, amelyek teljesen kalóriamentesek! Alapjuk a stevia, amely a stevia növény leveléből készül. Ízeink: csokoládé, vanília, karamell, menta, citrom és málna. Felhasználásuk: kávéba, süteményekbe, limondáékba, koktélokba.


Csak töltsd ki a lenti űrlapot és máris küldjük neked a viszonteladásról szóló információkat!

Az ajánlat kérésed megkaptuk! Hamarosan jelentkezünk.