Candy Store Kft. 
Weboldal alcíme
MAGYARORSZÁG
A gluténmentes termékek forgalmazója

FELTÖLTÉS ALATT!

HARCOLJUNK EGYÜTT A CUKOR ELLEN!

"A Swedish mission to improve the world of snacks"

A Nick's termékek GLUTÉNMENTESEK, de nem azért, mert most ez a "trendi" hanem mert a glutén cukorrá alakul az emésztés során. Ezt tudtad?

Nem tartalmaznak hozzáadott cukrot sem, hogy a nap bármelyik szakában gondolkodás nélkül bele tudj harapni egybe!
A kikísérletezett édesítőszer-mix mellékízmentes minőségi cukorhelyettesítőkből áll, amelyek szigorúan növényi alapanyagokból készültek. Összetevői: stevia, eritrit, xilit és az édes rostok. A rostoknak köszönhetően nem csak az édes ízt élvezhetjük büntetlenül, hanem később is jön ránk az éhség újra. Az eritritnek pedig egyaltalán nincs semmilyen hatása a vércukorszintre, a stevia és a xilit pedig csak nagyon alacsony módon befolyásolja azt a cukorhoz képest.


PROTEIN SZELETEK

Termékeinket ajánjluk sportolóknak is, a Sport-Crunch vonalunk ostyába zárva kínál kiemelkedően magas fehérjetartalmú, 30%-os protein szeleteket 5-féle ízben: csokoládé, vanília, mogyoró, narancs és édesgyökér. (Az édesgyökér hagyományosan a svédek kedvence, íze kellemesen édes, nem ánizsos,mint ahogy azt a legtöbben gondolják!)


 ​

STEVIA-CSEPPEK

​Egyedülálló termékként megjelentek a stevia-cseppek is kínálatunkban, amelyek teljesen kalóriamentesek! Alapjuk a stevia, amely a stevia növény leveléből készül. Ízeink: csokoládé, vanília, karamell, menta, citrom és málna. Felhasználásuk: kávéba, süteményekbe, limondáékba, koktélokba.

BEST SELLERS

TÁBLÁS, SZELETES CSOKOLÁDÉK

PROTEIN SZELETEK

FORRÓCSOKI POR

STEVIA-CSEPPEK

JÉGKRÉMEK