Candy Store Kft. 
Weboldal alcíme
MAGYARORSZÁG
A gluténmentes termékek forgalmazója

HARCOLJUNK EGYÜTT A CUKOR ELLEN!

"A Swedish mission to improve the world of snacks"

A Nick's termékek GLUTÉNMENTESEK, de nem azért, mert most ez a "trendi" hanem mert a glutén cukorrá alakul az emésztés során. Ezt tudtad?

Nem tartalmaznak hozzáadott cukrot sem, hogy a nap bármelyik szakában gondolkodás nélkül bele tudj harapni egybe!
A kikísérletezett édesítőszer-mix mellékízmentes minőségi cukorhelyettesítőkből áll, amelyek szigorúan növényi alapanyagokból készültek. Összetevői: stevia, eritrit, xilit és az édes rostok. A rostoknak köszönhetően nem csak az édes ízt élvezhetjük büntetlenül, hanem később is jön ránk az éhség újra. Az eritritnek pedig egyaltalán nincs semmilyen hatása a vércukorszintre, a stevia és a xilit pedig csak nagyon alacsony módon befolyásolja azt a cukorhoz képest.

NASSOLJ BÜNTETLENÜL!


Termékcsaládunk igazi zászlós hajói a snack-csoki szeletek: a Kexbar, a Peanuts n' Fudge és a Coconut. A régóta piacon lévő, cukros változatokkal igyekeznek felvenni a versenyt, egyre jobb sikerekkel! (pl. Lidl gluténmentes hetek) Kiváló alternatívát jelentenek a nassolásra, hiszen a cukor hiánya nem megy az ízvilág rovására sohasem. 

Természetesen a hagyományos, töltetlen csokik is részét képezik a kínálatunknak: tej- és étcsokoládék, szeletes és táblás kivitelben. 


FOKOZD A FEHÉRJE BEVITELT!


Termékeinket ajánjluk sportolóknak is, a Sport-Crunch vonalunk ostyába zárva kínál kiemelkedően magas fehérjetartalmú, 30%-os protein szeleteket 5-féle ízben: csokoládé, vanília, mogyoró, narancs és édesgyökér. (Az édesgyökér hagyományosan a svédek kedvence, íze kellemesen édes, nem ánizsos,mint ahogy azt a legtöbben gondolják!)
 ​

ÉDES ÉLET 

​Egyedülálló termékként megjelentek a stevia-cseppek is kínálatunkban, amelyek teljesen kalóriamentesek! Alapjuk a stevia, amely a stevia növény leveléből készül. Ízeink: csokoládé, vanília, karamell, menta, citrom és málna. Felhasználásuk: kávéba, süteményekbe, limondáékba, koktélokba.

HŰSÍTŐ DESSZERTEK

2019. májusától már kereskedelmi forgalomba kerültek a Nick's igazi svéd recept alapján készült, szuper krémes jégkrémei! 

Nem tartalmaznak glutént és hozzáadott cukrot sem.

Jelenleg 4 alapízben kaphatóak:

- régimódi vanília

- csokoládé

- karamella csoki szósszal

- citrom-málna

Facebook oldalunkon megtalálható a jégkrémeket már forgalmazó üzletek listája.

CUKORHELYETTESÍTŐK MESTERFOKON